Изтриване на Вашите данни

Последна промяна: 2026-09-23

Как да бъдат премахнати профилът Ви и добавеното от Вас.

Как да изтриете профила си

Влезте, отворете страницата на профила си и изберете „Изтрийте профила си“. Ще бъдете попитани какво да стане със снимките Ви, а после да въведете потвърждение, защото действието не може да бъде отменено.

Ако сте влизали с Google или Facebook и вече нямате достъп до този профил, пишете на адреса в края на тази страница и това ще бъде направено до 30 дни.

Какво се премахва

Профилът Ви и данните за вход, всяка връзка с Google или Facebook, целият Ви публичен профил (име, биография, аватар, местоположение, връзки, села), личните Ви съобщения, известията Ви, селата, които следвате, сигналите Ви, изпратените или получените покани, връзките, с които сте молили някого да се грижи за село, и настройките Ви за имейли.

Добавеното от Вас

Избирате в момента на изтриването: снимките Ви могат да бъдат изтрити заедно с профила или да останат в архива без името Ви.

Питаме, вместо да предполагаме, защото и двете неща са верни: снимките са Ваши, а архив на село, който губи половината си снимки, когато един човек си тръгне, не е кой знае какъв архив. Нито един от двата отговора не е грешен.

Коментарите Ви към снимките на други хора се запазват без името Ви, за да не се разпадне на парчета разговорът, в който е разпозната нечия баба.

Ако администрирате село

Едно село никога не може да остане без администратор. Ако сте единственият, изтриването се отказва, докато не дадете ролята на друг член или не изтриете селото, което е възможно само докато в него няма снимки.

Контакт

За всеки въпрос относно тази страница или искане за Вашите данни пишете на:

contact@kosmopo.li