Uw gegevens verwijderen
Laatst bijgewerkt op 2026-09-23
Hoe u uw account en bijdragen laat verwijderen.
Hoe u uw account verwijdert
Log in, open uw accountpagina en kies “Uw account verwijderen”. U wordt gevraagd wat er met uw foto’s moet gebeuren en daarna om een bevestiging te typen, omdat de actie niet ongedaan kan worden gemaakt.
Als u met Google of Facebook bent ingelogd en dat account niet meer kunt bereiken, schrijf dan naar het adres onderaan deze pagina en het wordt binnen 30 dagen gedaan.
Wat er wordt verwijderd
Uw account en inloggegevens, elke koppeling met Google of Facebook, uw hele profiel (naam, biografie, avatar, woonplaats, links, plaatsen), uw privéberichten, uw notificaties, de plaatsen die u volgt, uw meldingen, uitnodigingen die u hebt verstuurd of ontvangen, de links die u hebt aangemaakt om iemand te vragen een plaats te beheren, en uw e-mailvoorkeuren.
Uw bijdragen
U kiest op het moment van verwijderen: uw foto’s kunnen samen met het account worden verwijderd, of in het archief blijven met uw naam eraf.
We vragen het in plaats van het aan te nemen, omdat twee dingen allebei waar zijn: de foto’s zijn van u, en een archief van een plaats dat de helft van zijn foto’s kwijtraakt wanneer één bijdrager vertrekt, is niet veel van een archief. Geen van beide antwoorden is fout.
Reacties die u bij foto’s van anderen hebt achtergelaten, blijven bewaard met uw naam eraf, zodat een gesprek waarin iemands grootmoeder wordt herkend niet in stukken uiteenvalt.
Als u een plaats beheert
Een plaats kan nooit zonder beheerder komen te zitten. Als u de enige bent, wordt verwijdering geweigerd totdat u de rol aan een ander lid toekent of de plaats verwijdert, wat alleen kan zolang er geen foto’s in staan.
Contact
Voor vragen over deze pagina of een verzoek over uw gegevens kunt u schrijven naar: